Florin Răducioiu, suprins de paparazzi într-un restaurant de lux. DECIZIA RADICALĂ luată după despărţirea de nevastă (FOTO)

Florin Răducioiu, suprins de paparazzi într-un restaurant de lux. DECIZIA RADICALĂ luată după despărţirea de nevastă (FOTO)

Florin Răducioiu, fostul mare fotbalist din „Generaţia de Aur”, pare să-şi revină după divorţ.
În vârstă de 48 de ani, „Marele Blond” depăşeşte momentele dificile provocate de despărţirea de frumoasa Astrid, cea alături de care are doi copii minunaţi şi cu care a avut o căsnicie de 20 de ani.

De când a devenit bărbat liber, fostul mare fotbalist a decis să rămână în Bucureşti, însă nu s-a lăsat cuprins de mirajul vieţii de noapte a Capitalei, scrie spynews.ro. Astfel, Răducioiu preferă compania prietenilor, în locul unor clipe petrecute alături de femeile care cu siguranţă şi-ar dori să-l „consoleze”.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii l-au surprins pe fostul fotbalist într-un restaurant de lux, în compania unor amici. Aflat într-o dispoziţie excelentă, pentru mai bine de două ore, Florin Răducioiu a stat la poveşti cu prietenii săi.

În tot acest timp, Florin Răducioiu abia a reuşit să consume un pahar cu vin alb, deşi amicii săi au fost mai hotărâţi şi au fumat de zor, consumând mai multe pahare de alcool.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)