FRF, anunț de ULTIM MOMENT: ‘Niciun lot reprezentativ al României de fotbal NU va disputa vreo partidă pe teritoriul acestui STAT’ – Care este motivul

FRF, anunț de ULTIM MOMENT:  'Niciun lot reprezentativ al României de fotbal NU va disputa vreo partidă pe teritoriul acestui STAT' - Care este motivul
Foto: pixabay.com

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis că nicio echipă națională nu va juca în Iran, din cauza interzicerii accesului femeilor pe stadioanele de pe teritoriul acestui stat.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Federația Română de Fotbal promovează egalitatea de șanse și interzice orice formă de discriminare în fotbal, promovând și prețuind valorile fundamentale care fac din acest sport un fenomen global, menit să ofere spectacol și bucurie comunităților de pretutindeni.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

În acest context, având în vedere parteneriatul dintre FRF și Federația de Fotbal din Iran încheiat în 2017, decidem ca niciun lot reprezentativ al României de fotbal, fotbal feminin sau futsal, să nu dispute vreo partidă, indiferent de caracterul acesteia, pe teritoriul statului Iran, câtă vreme se menține discriminarea femeilor prin interzicerea accesului acestora pe stadioane.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Dorința comună de promovare a fotbalului ca instrument de cooperare a fundamentat intenția acestui parteneriat și considerăm că accesul fiecăruia la spectacolul sportiv, indiferent de vârstă, sex, naționalitate sau orientare religioasă, trebuie să reprezinte permanent o condiție esențială pentru dezvoltarea fotbalului”, transmite FRF într-un comunicat de presă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe