Gabriel Tamaş, reținut în Israel, după ce a fost prins gonind beat, cu 205 km/h (FOTO)

Gabriel Tamaş, reținut în Israel, după ce a fost prins gonind beat, cu 205 km/h (FOTO)
Foto: GSP

Fotbalistul Gabriel Tamaș a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu o viteză de 205 kilometri pe oră. Jucătorul avea și o alcoolemie de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat, de trei ori peste limita permisă. Judecătorii urmează să decidă miercuri dacă acesta va fi vizat sau nu de o măsură preventivă.

”Un ofițer care lucra pe străzi a surprins o mașină care circula cu 205km/h. A inceput să-l urmărească și l-a oprit după câțiva kilometri. Vorbind cu șoferul care era alături de 2 femei, polițistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică și că trăia în Israel de un an și jumătate. Polițistul a simțit mirosul de alcool din mașină, iar șoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”, susține Poliția din Israel.

Șoferul este fundașul de 35 de ani al celor de la Hapol Haifa

În România, fapta de a conduce un autovehicul peste 0.50 mg/l alcoolpur în aerul expirat este considerată infracțiune și se pedepsește cuînchisoare de la 1 la 5 ani.

În septembrie 2014, Tamaș a primit o condamnare în țară, de 8 luni cu suspendare, după cea distrus ușa de la intrarea într-o scară de bloc, amintește GSP.

Foto: GSP