Garbine Muguruza vine la Transylvania Open 2021, unde le-ar putea întâlni pe Emma Răducanu şi Simona Halep

Garbine Muguruza vine la Transylvania Open 2021, unde le-ar putea întâlni pe Emma Răducanu şi Simona Halep

Organizatorii turneului Transylvania Open 2021 au anunţat că jucătoarea Garbine Muguruza, numărul 6 mondial, vine la competiţia ce va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 23 – 31 octombrie.

Sportiva a primit un „wild card” și devine favorita numărul 1 a turneului din Cluj. „Sunt foarte fericită că voi veni la Cluj-Napoca şi că voi evolua la Transylvania Open. Abia aştept! Vă mulţumesc pentru wild card”, a spus Muguruza.

Muguruza, favorita numărul 1 de la Transylvania Open 2021

Suntem onorați să avem la Cluj o jucătoare de talia Garbinei Muguruza! O așteptăm cu drag și abia așteptăm să dăm startul competiției! Transylvania Open va fi un turneu puternic, de nivelul competițiilor WTA 500 sau mai mari, cu multe jucătoare de top mondial„, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA 250.

Muguruza (27 de ani) a câștigat la începutul acestei luni, la Chicago, cel de-al nouălea titlu WTA, după cel din Dubai. Jucătoarea iberică este momentan și una dintre cele opt jucătoare care au șanse să se califice la Turneul Campioanelor.

Spectatorii încă pot găsi bilete

Iubitorii tenisului care vor să vină la Transylvania Open WTA 250 care nu și-au cumpărat încă bilete pentru ultimele zile de turneu au acum o nouă șansă să vadă live meciurile decisive! Cortina care va despărți cele două terenuri de tenis amenajate în BT Arena (Terenul Central și Terenul 2) ”cade în sferturi”. Astfel, noi locuri sunt disponibile pentru public la meciurile din zilele 29, 30 și 31 octombrie care au fost SOLD OUT. 400 de ”bilete magice” au fost puse în vânzare pentru locurile din tribunele Terenului 2.

Turneul de tenis Transylvania Open WTA250 va avea loc în 23-31 octombrie, în BT Arena din Cluj-Napoca. Sala va fi împărțită în două zone pentru a separa complet cele două terenuri de tenis pe care vor avea loc meciurile, o premieră în producția de evenimente din România. Pentru acest artificiu logistic se vor monta 4 cortine negre de 64 metri lungime, ridicate la 16 m înălțime. Pânza folosită are proprietăți fonoabsorbante și ignifuge. În total, se vor folosi 400 ml de schelă și 6000 mp de pânză.

Vă reamintim, Emma Răducanu şi Simona Halep şi-au anunţat şi ele prezenţa la competiţia de la Cluj-Napoca.

Ultima oră
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană
20:33 - Mihaela Sandu, medalie de bronz la Campionatul European de Șah pe echipe. Rezultate excelente și pentru Bogdan Deac, care continuă să avanseze în clasamentul mondial
20:15 - Restricțiile din Capitală, prelungite până pe 8 decembrie: Masca rămâne obligatorie / La ceremoniile de 1 Decembrie pot participa doar persoane vaccinate sau trecute prin boală (DOCUMENT)
19:40 - Testare pentru toate persoanele care sosesc în Marea Britanie. Condițiile de intrare în țară, înăsprite după depistarea unor infectări cu varianta Omicron
19:20 - Șeful WTA, profund îngrijorat că Shuai Peng ar fi „cenzurată”. Tenismena dispăruse săptămâni întregi după ce a acuzat un fost vicepremier al Chinei că ar fi violat-o
18:52 - Viktor Orban, scrisoare de felicitare pentru Nicolae Ciucă: Pandemia a arătat că Ungaria și România pot conta întotdeauna una pe cealaltă / Premierul ungar, încântat de prezența UDMR la guvernare
18:32 - Circa 62.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 7,71 milioane au primit măcar o doză în cele 11 luni scurse de la debutul campaniei
18:14 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
17:07 - Metrorex, informații despre circulația metroului din București în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie
16:57 - Adriana Pistol (CNSCBT): În România există șapte laboratoare care efectuează secvențieri. Spitalel Covid, alertate să recolteze probe pentru depistarea variantei Omicron (VIDEO)