Un important club din Europa a oferit câteva milioane de euro pentru George Ţucudean

Un important club din Europa a oferit câteva milioane de euro pentru George Ţucudean
Sursă foto: Hepta.ro

Golgheterul CFR-ului, George Ţucudean, a intrat în vizorul unui club important din campionatul francez, care ar fi intersat să-l transfere şi care deja a pus pe masa clubului o ofertă importantă, relatează GSP.ro.

Olympique Lyon, echipa lui Bruno Genesio, s-a oferit să achite şase milioane de euro pentru transferul lui George Ţucudean. Cu toate acestea, şefii CFR vor mai mult, solicitând opt milioane de euro. Asta deşi, potrivit Transfermarkt, cota de piaţă a lui George Ţucudean este de trei milioane de euro este.

În situaţia în care transferul se va concertiza, acesta va fi fost al treia plecare în fără ţării a lui George Ţucudean, el activad în trecut pentru Standard Liege şi Charlton. Iar în vară, Ţucudean a refuzat să plece în China, deşi clubul primise o ofertă importantă pentru tranferul lui.

George Ţucudean a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1 Betano, la egalitate cu Harlem Gnohere de la FCSB. În momentul de faţă însă, el este liderul clasamentului marcatorilor, cu 13 goluri, la fel ca Mitriţă de la Craiova.

– ”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigaţie despre impactul reţelei de socializare asupra vieţii private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00 –