GERMANIA – BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE

GERMANIA - BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO AMICALE

GERMANIA – BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Primele două locuri din clasamentul FIFA se întâlnesc marţi de la ora 21:45 când Germania va întâlni Brazilia pe Stadionul Olimpic din Berlin, într-unul din cele mai interesante amicale dinainte de Campionatul Mondial.

GERMANIA – BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Aceasta este prima întâlnire dintre cele două reprezentative după meciul şoc din semifinalele Campionatului Mondial din 2014 când Germania a câştigat cu 7-1 exact în faţa a zeci de mii de suporteri brazilieni.

GERMANIA – BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Aceste este şi meciul naţionalelor cu cele mai multe trofee de Campionat Mondial în palmares. Brazilia s-a impus de 5 ori la turneul final, în timp ce Germania are 4 trofee de campioană. Doar Italia a mai reuşit să obţină 4 victorii, dar squadra azzura nu va participa la Mondialul din Rusia.

GERMANIA – BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Germania intră în acest meci cu o serie de 22 de partide fără înfrângere, dar nu se va putea baza în meciul de marţi pe serviciile a trei jucători importanţi: Emre Can, Thomas Muller şi Mesut Ozil.

GERMANIA – BRAZILIA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Cele două naţionale sunt date ca favorite şi în perspectiva Campionatului Mondial din Rusia ce va începe în iunie, iar întâlnirea de la Berlin va spune multe despre forma acestora cu mai puţin de 3 luni înainte de începerea Mondialului.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”