Gest incredibil făcut de Ronaldo, la finalul meciului cu Olanda! Ce i-a spus lui De Ligt: ”Am fost șocat, de aceea am început să râd” (VIDEO)

Gest incredibil făcut de Ronaldo, la finalul meciului cu Olanda! Ce i-a spus lui De Ligt: ”Am fost șocat, de aceea am început să râd” (VIDEO)
foto: Hepta.ro / DPA Images / Mike Egerton

Cristiano Ronaldo a făcut un nou gest, prin carea demonstrat cât este de unic în istoria fotbalului! Totul s-a petrecut la finalul partidei din finala Ligii Națiunilor, acolo unde Portugalia s-a impus la scor minim în compania selecționatei din Olanda.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Olandezul Matthijs de Ligt a dezvăluit că, imediat după fluierul final, Cristiano Ronaldo a venit spre el și i-a cerut să se transfere la Juventus. La început, el nu a vrut să recunoască episodul și a răspuns evaziv.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! VEDETA S-A SINUCIS! I-AU GĂSIT CORPUL FĂRĂ VIAȚĂ! IMAGINI GREU DE PRIVIT

„Ar putea fi adevărat. Ce am răspuns? Nu l-am înțeles la început, așa că nu am spus nimic”, a spus De Ligt.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În cele din urmă, tânăra speranță a fotbalului olandez a recunoscut că Ronaldo i-ar fi cerut să vină la Torino.

„Am fost șocat, de aceea am început să râd. Dar nu am spus nimic. După un meci pe care l-ai pierdut, te simți rău și vorbești numai despre asta”, a continuat De Ligt.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)