Gică Hagi, gata să transfere la Farul un jucător cu meciuri în naționala României

Gică Hagi, gata să transfere la Farul un jucător cu meciuri în naționala României
foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi este pus pe transferuri importante la Farul, după ce fuziunea echipei din Liga 1 cu cea a lui Ciprian Marica. După transferurile lui Aioani, Adi Petre și Ionuț Larie, „Regele” vrea să aducă un jucător cu meciuri în echipa națională.

Tudor Băluță (22 de ani), jucător cu 7 selecții în naționala de seniori și alte 8 pentru tineret, se află în radarul echipei lui Hagi și Marica. Oficialii de la Constanța au luat deja legătura cu cei de la Brighton, pentru un împrumut, pe șase luni de zile, potrivit Ziare.com.

Gică Hagi speră să-l reactiveze pe Tudor Băluță

Mijlocașul defensiv a evoluat ultima oară laDinamo Kiev, sub comanda lui Mircea Lucescu. În 2021 și 2020 a jucat foarte puțin, din cauza accidentărilor. La ucraineni, contractul nu i-a fost prelungit.

Băluță s-a făcut remarcat în urma parcursului excepțional de la Europeanul de tineret, din 2019, care i-a adus transferul la Brighton, în Anglia. Nu a reușit să se impună nici în Premier League și nici în Olanda, la Ado Den Haag, dar „Regele” l-ar putea „resuscita” la Constanța, unde s-a format ca fotbalist.

La Farul Constanța, Gică Hagi este acționar și antrenor, Ciprian Marica, de asemenea, acționar, la Gică Popescu președinte al clubului.

Urmăriți B1TV.ro și pe