Gică Popescu, despre momentele tensionate cu Hagi: „Aș fi idiot dacă m-aș lua cu el”

Gică Popescu, despre momentele tensionate cu Hagi: Aș fi idiot dacă m-aș lua cu el
Gică Popescu, reacție dură la adresa portarului Argentinei, după gestul obscen al acestuia la premiera câștigătorilor: „E un gest golănesc”, sursă foto: captură YT

Gică Popescu este președinte la Farul, club patronat de cumnatul său, Gică Hagi. Cei doi se cunosc de peste trei decenii și au fost căpitani ai Generației de Aur. Între timp, Hagi și Popescu au devenit și cumnați, dar și asociați în proiectul Farul.

Popescu a fost întrebat dacă sunt lucruri care îl enervează la Hagi

În podcastul lui Mihai Bobonete, Popescu a fost întrebat dacă sunt lucruri care îl enervează la Hagi:”Sunt multe lucruri care mă enervează la el.

Sunt multe, dar în comparație cu cele pe care le apreciez la el sunt puține. Balanța e 90 la 10. E foarte încăpățânat, foarte orgolios și de multe ori greșește din orgoliu și din dorința de a face ca el.

Explodează și se așează imediat după aia. Când explodează trebuie să îl lași în pace pe Gică, să facă, să urle. Și după aia înțelege, dacă vii cu argumente.

Nu trebuie să intri cu el în polemică atunci când este nervos, explodează. Ne știm de la 20 de ani. Aș fi idiot, aș arăta lipsă de inteligență și de diplomație dacă m-aș lua cu el…

Este un tip perfecționist și de multe ori crede că lumea, că jucătorii sunt ca el. I-am spus, nu sunt toți ca tine”.

Urmăriți B1TV.ro și pe