Gigi Becali, autodenunţ în direct. A spus totul despre cum l-a salvat pe Gică Hagi de la retrogradare, în urmă cu 10 ani

Gigi Becali, autodenunţ în direct. A spus totul despre cum l-a salvat pe Gică Hagi de la retrogradare, în urmă cu 10 ani
Gigi Becali, o nouă înfrângere în justiție. Latifundiarul din Pipera rămâne pieton (sursa foto: Hepta)

FCSB a pierdut campionatul şi în acest sezon. CFR Cluj s-a impus din nou. Toate aceste lucruri s-au întâmplat după ce echipa lui Gigi Becali a remizat, 2-2, cu Voluntari, pe Arena Naţională.

Patronul roş-albaştrilor s-a arătat dezamăgit că finul Florin Pandele, primarul din Voluntari, nu l-a ajutat să se lupte mai departe pentru supremaţia din Liga 1.

Becali a recunoscut că i-a cedat meciul Viitorului

Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, povestind un moment din sezonul 2012/13, când echipa sa a jucat cu Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, care se lupta pentru a evita retrogradarea.

Dacă îl iubești pe unul, când a fost cu Gică în 2012 de retrograda Farul (n.r. Viitorul), Reghe făcea pe nebunul: ‘Bă, că nu știu ce’…ce, mă? Du-te, mă, de aici, asta e echipa!

‘Stai, domnule, că o fi, că pățim, eu îmi dau demisia…’ Dă-ți, mă, demisia de acum! Păi, cum adică? Dacă eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, când nu am niciun interes? Băi, mă las și de fotbal!

Cum să nu ajut pe nașul meu? Și Reghe făcea figuri. Am pus doar copiii, a bătut nașul cu 5-1, că avea nevoie. Păi, ce, a trebuit să îmi spună mie nașul, să îmi spună Hagi ceva? Păi, eu îl ajut pe nașul meu, mă! Poți să te dai peste cap tu, eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, îl ajut și l-am ajutat, țineți minte.

Păi, Reghe că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? I-am spus lui MM, mi se pare că el era atunci, i-am spus: ‘bă, tu te duci cu pancarta și faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce nașul și asta este echipa pe care o dai, tu o dai, nu antrenorul.

Echipa asta iese cu copiii’. Păi, dacă eu nu pot să îl ajut pe nașul meu și nu îl ajut înseamnă că eu sunt criminal, mă! Cum să fac împotriva nașului meu când nu am niciun interes„, a povestit Gigi Becali la postul Pro Arena.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni