Gigi Becali e înnebunit de un „tricolor mic” și-l sună în disperare pe selecționerul Mirel Rădoi: „Băi, răspunde-i lui nași-tu dacă vrei să te califici cu Germania”

Gigi Becali e înnebunit de un „tricolor mic” și-l sună în disperare pe selecționerul Mirel Rădoi: „Băi, răspunde-i lui nași-tu dacă vrei să te califici cu Germania”
foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTU

Gigi Becali își dorește cu ardoare să-l aducă pe Adrian Petre, atacantul României U21, la FCSB, dar spune că are nevoie de câteva informații suplimentare înainte de a perfecta tranzacția.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Acestea fiind spuse, finanțatorul roș-albaștrilor l-a tot sunat pe selecționerul Mirel Rădoi, în speranța că finul său îi va oferi ceva detalii despre fotbalistul lui Esbjerg, dar acesta nu-i răspunde la telefon, potrivit gsp.ro.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 49 DE ANI! MAREA STEA A PLECAT LA CERURI (FOTO)

„Avem nevoie de un atacant, dar nu știu pe cine să aduc. Am vrut să-l iau pe Petre, dar Esbjerg cere 3 milioane de euro. E o sumă mare, pentru că nu-l știu.
Da, Mirel poate să-mi spună despre el, dar nu-mi răspunde la telefon. I-am dat mesaj și i-am zis «Băi, răspunde-i lui nași-tu dacă vrei să te califici cu Germania! Lasă mândria!». Dar nu-mi răspunde. E ocupat.

TRISTEȚE ÎN TEATRUL ROMÂNESC! ESTE VORBA DESPRE MARELE FLORIN PIERSIC! FANII AU IZBUCNIT ÎN LACRIMI! DIN PĂCATE…

Am vrut să-l iau pe Petre după ce a dat gol contra Croației. Mi-a demonstrat că are simțul golului și plecare de pe loc. A fost gol de mare atacant. Dar vreau să-mi dea cineva informații despre el. Mirel poate, dar poate-mi zice după EURO”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Adrian Petre a fost transferat de Esbjerg de la UTA, în 2017, în schimbul a 500.000 de euro. În sezonul trecut, el a înscris 12 goluri în 41 de meciuri. Ba mai mult, internaționalul român a marcat și la EURO 2019, în partida disputată de „tricolorii mici” în compania Croației U21, scor final 4-1.

Ultima oră
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români