GRUPĂ INFERNALĂ! România U21 va înfrunta principalele favorite, în drumul spre careul de ași al EURO 2019

GRUPĂ INFERNALĂ! România U21 va înfrunta principalele favorite, în drumul spre careul de ași al EURO 2019
sursă foto: pariuri1x2.ro

Naționala României U21 și-a aflat adversarele de la Euro 2019 din Italia. Sorții nu le-au zâmbit „tricolorilor”, astfel că ai noștri vor avea de înfruntat cele mai puternice echipe ale turneului în drumul spre careul de ași.

Anglia U21, Franța U21 și Croația U21 sunt adversarele noastre într-o grupă infernală din care doar cea mai bună echipă se va califica (și cel mai bun loc 2 din toate grupele). Dacă Anglia U21 și Franța U21 sunt principalele favorite la câștigarea trofeului, România U21 este cotată de casele de pariuri cu ultima șansă, alături de Polonia și Austria.

Printre vedetele francezilor se numără Abdou Diallo (Dortmund), Dayot Upamecano (RB Leipzig), Moussa Niakhate (Mainz), Jeff Reine-Adelaide (Angers), Lucas Tousart (Lyon) sau Moussa Dembele (Lyon).

Nici englezii nu sunt mai prejos, având jucători care evolează ca titulari în Premier League. Cele două reprezentative s-au întâlnit într-un amical, în luna martie a acestui an. Britanicii s-au impus, scor 2-1.

Turneul final al Euro 2019 se va disputa în Italia, între 16 și 30 iunie. Fiecare echipă participantă are dreptul la un lot de 23 de jucători, dintre care trei sunt portarii, cu mențiunea că se pot face schimbări de componență până la startul primei partide, în caz de accidentări. Jucătorii selecționați trebuie să fie născuți după 1 ianuarie 1996.

Din cele trei grupe, doar câștigătoarele merg în semifinale, alături de cel mai bun loc 2. În plus, semifinalistele vor merge la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo. În cazul în care Anglia câștigă competiția, locul 2 va merge la competiția din Japonia, dat fiindcă englezii participă la Olimpiadă sub stindardul Regatului Unit.

Nu în ultimul rând, finala se va juca pe Dacia Arena, stadionul celor de la Udinese.