Hagi: A fost o finală de Cupă cu două echipe mari

Hagi: A fost o finală de Cupă cu două echipe mari

După finalul meciului Cupa României – Timișoreana, disputat de Steaua și Dinamo, Gheorghe Hagi a declarat că echipa care a meritat victoria a fost formaţia din Ghencea, arată Mediafax.

„Steaua merită victoria, a jucat mult mai bine, şi-a dorit victoria mult mai mult, meciul chiar a fost finală de Cupă între două echipe importante, două echipe mari”, a afirmat tehnicianul român.

După un meci foarte disputat, Steaua Bucureşti a învins Dinamo în finala Cupei României cu scorul de 2-1, cu golurile lui Dică din lovitură liberă, în minutul 24, şi autogolul lui Bărboianu. Pentru alb-roşii a marcat golul de onoare Torje, în minutul 33, din lovitură liberă.

Este a 21-a oară când Steaua Bucureşti câştigă Cupa României – Timişoreana.

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali