CORONAVIRUS: Simona Halep a fost în Wuhan cu puțin timp înainte de a izbucni cumplica epidemie care a ucis peste 420 de persoane

CORONAVIRUS: Simona Halep a fost în Wuhan cu puțin timp înainte de a izbucni cumplica epidemie care a ucis peste 420 de persoane
Foto: Hepta

Epidemia de coronavirus a provocat alertă la nivel internațional, iar în China a provocat deja peste 420 de decese la circa 2.000 de infectări.

ARSENIE BOCA,PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGIIURGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Această epidemie a pornit din orașul Wuhan aflat acum într-o carantină totală. Aici are loc și unul din turneele importante din circuitul WTA unde a participat și Simona Halep a participat între 22-28 septembrie 2019, cu trei luni înainte de declanșarea acestei epidemii.

INCENDIAR!LOREDANA GROZA A ÎNTRECUT ORICELIMITĂ! TOȚI AU ÎNLEMNIT CÂND S-AU UITAT LASÂNII NĂRĂVAȘI! (GALERIE FOTO)

Epidemia de coronavirus Wuhan a început pe 12 decembrie 2019 în centrul orașului Wuhan, atunci când a apărut un grup de persoane cu pneumonie de cauză necunoscută. Virusul a fost declanșat în principal de proprietarii de tarabe din piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

RUNELE ANUNȚĂ SFÂRȘITUL! MIHAI VOROPCHIEVICI,DEZVĂLUIRI APOCALIPTICE: “AM INTRAT ÎN ERA VĂRSĂTORULUI”

În condițiile în care epidemia va continua în aceste proporții, iar autoritățile nu vor reuși să eradicheze virusul, șansele ca turneul să se desfășoară și în 2020 pentru a șaptea oară sunt destul de reduse.

Urmăriți B1TV.ro și pe