Hănescu s-a calificat în semifinala turneului de la Casablanca

Hănescu s-a calificat în semifinala turneului de la Casablanca
Foto: tenis.info.ro

Jucătorul român de tenis Victor Hănescu, locul 58 ATP, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Casablanca, dotat cu premii în valoare totală de 398.250 de euro, potrivit site-ul oficial al competiţiei.

Victor Hănescu l-a învins de rusul Andrei Kuzneţov, locul 244 ATP, jucător venit din calificări, scor 6-7 (1), 7-5, 6-2, după două ore şi 13 minute de joc.

Hănescu îl va întâlni în semifinale pe italianul Potito Starace, cap de serie numarul 5. Jucătorul român este al optulea favorit al turneului şi va primi pentru calificare un cec de 20.700 de euro şi 90 de puncte ATP.

Ultima oră
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)