Haos şi junglă în Liga 1, campionatul nevaccinaţilor! Un patron din fotbal, apel disperat: „Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții”

Haos şi junglă în Liga 1, campionatul nevaccinaţilor! Un patron din fotbal, apel disperat: Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții
Gigi Becali

Fotbalul, în general, şi Liga 1, în special, sunt oglinda societăţii. Campionatul intern este dominat de jucători nevaccinaţi, conform unor surse, iar mesajul ce se propagă din acea zonă este periculos.

Dacă Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut propagandă anti-vaccinare, spunând că le-a ţinut un discurs jucătorilor despre riscurile imunizării, atunci finanţatorul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a făcut un apel la raţiiune.

Omul de afaceri cere măsuri drastice în fotbal

Iftime a cerut măsuri mai drastice în țară și i-a criticat pe cei care spun că lumea nu ar trebui să se vaccineze. În plus, Iftime vrea ca Biserica și autoritățile din România să transmită mesaje pro vaccinare mai clare.

Faptul că nu ne vaccinăm este un caz mondial. Am vorbit cu niște doctori și nu înțelegeau de ce sunt doctori care spun să nu ne vaccinăm. Este ceva împotriva normalității! E incredibil. La Botoșani am început acum câteva luni cu vaccinul. Le-am zis jucătorilor să se vaccineze. Cred că suntem mai mult de 70% vaccinați.

Este o mare greșeală din partea celor de la FCSB și a lui Becali. Fotbaliștii par o masă de manevră. Mă uitam la cum se îmbracă, la cum se comportă, la cum se tatuează și nu se vaccinează… Mi se pare că am căzut și din cauza lipsei de cultură a sportivilor. Sunt unii oameni, care din întâmplare sau din nefericire, sunt formatori de opinie și spun la televizor niște prostii de te doare mintea. Nu știu cine o să plătească.

Semnale de la LPF sau FRF? Nu! Ei dorm bine de tot. Ce semnale… Semnale că ce? La noi abia acum se consideră că e o problemă.

Au fost tot felul de petreceri, fără mască. Am văzut un eveniment la nu știu ce biserică. Credeți că avea vreunul vreo mască? Aici e problema. La restaurante nu te întreabă nimeni de vaccin. Pe mine nu m-a întrebat nimeni. Suntem în alte lume. Avem o îngâmfare… Vedem oameni la televizor care zic să nu vaccinăm, doctori care spun lucruri nepotrivite.

Eu cred în severitatea acestei boli Și cred că măsurile trebuie să fie mult mai aspre”, a spus Iftime la postul ProX.

Gigi Becali, discurs halucinant anti-vaccin, în vestiar

FCSB a fost din nou lovită în plin de COVID-19, însă patronul clubului, Gigi Becali, nu consideră că vaccinarea este o soluţie optimă.

Eu nu am dat ordin, că nu sunt sclavi. M-au întrebat: „Facem vaccin?” Eu le-am zis: „Dacă vreţi să nu mai faceţi copii, faceţi vaccin. Dacă vreţi peste 4-5 ani să aveţi nişte boli autoimune, faceţi vaccin!”.

Este părerea mea. Eu îi cred pe cei care spun că vaccinul va crea probleme mari. Nu va mai spun altele, că modifica ADN-ul, ca nu mai eşti om, eşti trans-om.

Haideţi să vedem finalul, noi vom fi naţiune imunizată naţional şi să vedem popoarele peste 2-3 ani. Eu vorbesc despre echipa mea, că nu se vaccineaza, iar lumea daca vrea sa ma creadă bine”, a spus Gigi Becali la Pro X.