Iadul pe străzile din Varșovia: Suporterii polonezi și ruși s-au bătut cu bestialitate înainte de partida din Campionatul European (IMAGINI ȘOCANTE)

Iadul pe străzile din Varșovia: Suporterii polonezi și ruși s-au bătut cu bestialitate înainte de partida din Campionatul European (IMAGINI ȘOCANTE)

Război în plin centrul Varșoviei. Cu doar câteva ore înainte de începerea partidei dintre Polonia și Rusia, suporterii celor două echipe au creat o atmosferă explozivă.

Violenţele au izbucnit nu foarte departe de hotelul unde este cazată echipa Rusiei şi s-au soldat cu 15 răniţi.

Politistii s-au vazut nevoiţi să folosească tunuri cu apă, bastoane şi gaze lacrimogene pentru a-i despărţi pe suporteri.

Polonia și Rusia au remizat, marți, scor 1-1, în cadrul Grupei A a Campionatului European de fotbal 2012, găzduit de Ucraina și Polonia.

Bătaie între suporterii ruși și polonezi în Varșovia

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:29 - Arad: Un bărbat a spânzurat un câine, în timp ce vecinul său îl ruga să elibereze animalul
09:24 - Psihologul Mirela Zivari, după cazul din Bacău: Copiii care inițiază agresiunea sunt de obicei și ei victimele unor abuzuri, iar școala devine arena unde își pot descărca toate furiile și nemulțumirile (VIDEO)
09:14 - O fată de 17 ani din Teleorman a fost dezbrăcată şi pipăită de ambulanțierul care a venit să o ajute. Mama ei a sesizat poliția
09:07 - Sursele eoliene și solare au generat mai multă electricitate în UE decât gazele naturale. Ember Energy: „Europa a evitat ce era mai rău din criza energetică”
09:04 - Mai bine de jumătate dintre românii din țară sunt inactivi profesional. Doar 16% din populație are studii superioare
08:58 - Coreea de Sud și Statele Unite au răspuns la amenințările Coreei de Nord cu efectuarea unor operațiuni aeriene / A fost folosit un bombardier strategic american și avioane de luptă furtive
08:41 - Cel care a dus prăjiturile cu marijuana la petrecerea de la Râmnicu Vâlcea a spus că a ales acest cadou pentru că nu a avut bani pentru a cumpăra sărbătoritului un parfum
08:34 - Care este motivul extinderii pestei porcine / Petre Daea: „Este de neconceput să oprim creşterea porcilor în gospodăriile populaţiei”
08:32 - Mirela Vaida, despre educația pe care o oferă celor trei copii: „I-am învățat întotdeauna să aibă o viață absolut normală, să se comporte ca orice alt copil”
08:28 - Un fost angajat al Facebook acuză aplicația că descarcă în mod intenționat bateriile telefoanelor utilizatorilor