Nebunie la Dinamo! Negoiță RENUNȚĂ la club: Îl vinde pentru 3 milioane de euro. Suporterilor nu le vine să creadă cine va prelua echipa

Nebunie la Dinamo! Negoiță RENUNȚĂ la club: Îl vinde pentru 3 milioane de euro. Suporterilor nu le vine să creadă cine va prelua echipa
Foto: Hepta.ro

Clubul de fotbal Dinamo București ar putea avea un nou patron mai devreme decât sperau suporterii alb-roșilor!
Afaceristul Ionuț Negoiță negociază cu nimeni altul decât Mircea Rednic, antrenorul pe care l-a dat afară în urmă cu doar câteva zile.

Patronul i-a oferit la începutul săptămânii trecute pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic, în schimbul a 3 milioane de euro, fiind de acord ca tehnicianul să achite suma în trei tranșe anuale, anunță gsp.ro.

Negoiță i-ar fi propus chiar varianta unui pachet de 67% din acțiuni, la un preț de 3,7 milioane de euro.

Rednic ar trebui să dea un răspuns ferm până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul”, a declarat, pentru sursa citată, Ionuț Negoiță.

Se pare că în ultima perioadă au existat mai multe discuții între cei doi, dar prețul cerut de Negoiță era de 6 milioane de euro.

După protestele vehemente ale fanilor venite în urma demiterii lui Rednic de pe banca tehnică, afaceristul ar fi decis să îi facă „Puriului” o reducere de 50%.

Florin Prunea, noul președinte de la Dinamo, aflat în relații nu tocmai cordiale cu Mircea Rednic, a oferit o primă reacție pe acest subiect și spune că e gata să renunțe la funcție dacă va fi nevoie.

„Nu e un șoc! Domnul Negoiță face ce dorește cu acțiunile clubului. N-am știut de această afacere. Bănuiesc că au vorbit. Nu am ce să comentez. Nu e niciun fel de problemă, dacă e nevoie ne strângem mâna în mod civilizat.

Pentru mine, Mircea Rednic e unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut Dinamo. Dar Rednic a plecat de la Dinamo demis pentru că nu și-a atins obiectivul. A fost o clauză contractuală care zicea să termine echipa pe locurile 1-6. Cum obiectivul n-a fost îndeplinit s-a activat clauza”, a afirmat, la Digi Sport, Florin Prunea.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)