Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”

Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit...”
Larisa Iordache, medaliată cu bronz pe echipe la Londra 2012, a fost nevoită să abandoneze finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020 din cauza problemelor de la glezna stângă. Foto: Facebook @ Larisa Iordache (COSR / Team Romania)

Larisa Iordache ar fi urmat să participe marți în probei de bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, însă gimnasta a fost forțată să abandoneze din cauza problemelor de la glezna stângă și spune că, deși a sperat până în ultima clipă, drumul său a fost „împietrit” iarăși.

Multiplă medaliată mondială și europeană, ea are deja o medalie olimpică în palmares, una de bronz, pe care a cucerit-o alături de echipa României la Londra 2012.

Larisa Iordache: „Drumul nu se oprește aici cu această șansă nefructificată”

„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică.

Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”, a scris Larisa Iordache, marți, pe Facebook.

Gimnasta spune că va intra într-o mică pauză și o va lua de capăt atunci când se va simți pregătită din punct de vedere psihic și fizic.

„Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine ți nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc! Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul. Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic”, adăugat Larisa Iordache.

Ea le-a mulțumit antrenorilor săi, cărora le-a transmis că îi iubește pentru că au crezut în ea indiferent de situație.

„Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi. Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat”, a adăugat Larisa Iordache.