"Like a boss": Adrian Mutu, la prima conferință la Dinamo ca la o prezentare de modă (FOTO)

"Like a boss": Adrian Mutu, la prima conferință la Dinamo ca la o prezentare de modă (FOTO)
foto: Gazeta Sporturilor

Adrian Mutu pare că și-a luat în serios rolul de manager a echipei din Ștefan cel Mare. Prezent fiind la prima conferință Dinamo la care participă din acest rol, acesta a fost îmbrăcat ca la o prezentare de modă, notează jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

Mutu a venit îmbrăcat cu un costum albastru, Hugo Boss, şi chiar a glumit când a fost întrebat de reporterii GSP ce brand este costumul: "Boss. Like a boss!".

Preţul unui asemenea costum este de 1.000 €, iar pantofii costă 500 € şi sunt Paciotti. La gât, acesta a purtat o eşarfă de mătase Louis Vuitton, care costă 500 €, iar piesa de rezistenţă a ţinutei noului boss din Ştefan cel Mare a fost ceasul, Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding, din aur şi oţel. Preţul, 25.000 €.

Mutu a vorbit despre noile sale atribuții.

"Am mai multe atribuţii, dar am să vi le spun pe cele mai importante. Voi avea grijă de tot ce înseamnă echipa mare, echipa a doua şi academiile de copii. Voi face în aşa fel încât să aibă cele mai bune condiţii de pregătire. Vrem să producem talente pentru echipa mare. Academiile noastre fac o treabă bună, însă vreau mai mult.

Deja m-am gândit la nişte schimburi de experienţă cu academii din străinătate care sunt mai avansate decât noi, să vedem unde suntem şi ce am realizat până acum. Vreau stabilitate la nivel de lot, să nu mai vină şi să plece 13-14 jucători pe an.

Am să mă ocup de transferuri, în funcţie de nevoile lui nea Ando. Preiau obligaţia de a discuta cu toţi impresarii, inclusiv cu Anamaria Prodan, discutăm cu oricine, nu facem diferenţe. Din ce am discutat cu domnul Negoiţă, nu pare să aibă ceva împotriva Anei", a explicat fostul atacant.

Managerul general al lui Dinamo a vorbit şi ce va face în cazul în care anumiţi jucători vor avea derapaje extrasportive.

"Pe cei care vor greşi sau care vor avea derapaje îi voi trata la fel cum am fost şi eu tratat, adică corect. Nu sunt aici să fiu o sperietoare. Dacă vor greşi, ne vom sfătui şi vor trebui să îşi asume şi să suporte sancţiunile. Eu când am greşit, mi-am asumat şi am suportat consecinţele", a explicat acesta.

"Nu ne putem lupta cu banii domnului Becali şi cu transferurile pe care le face Steaua. Noi, la Dinamo, ne bazăm pe o organizare foarte bună şi pe talentele pe care le creştem în academie. Suporterii să nu se supere, dar trebuie să fim conştienţi că Steaua e mai bună în acest moment. Trebuie să lăsăm capul jos, să muncim mult şi să fim serioşi pentru a ajunge la acelaşi nivel cu cei de la Steaua", au fost cuvintele sale atunci când a fost adus în discuție numele rivalei tradiționale a echipei Dinamo, Steaua.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)