Lionel Messi, reacție nervoasă după ce antrenorul l-a scos de pe teren, în derby-ul PSG – Lyon (GALERIE FOTO)

Lionel Messi, reacție nervoasă după ce antrenorul l-a scos de pe teren, în derby-ul PSG - Lyon (GALERIE FOTO)
Neymar și Leo Messi, colegi la PSG / Foto: @PSG_English (Twitter)

Lionel Messi încă nu a explodat la PSG, echipa la care s-a transferat în această vară, după ce a făcut istorie la FC Barcelona. Argentinianul a fost schimbat în minutul 76 în ultimul meci de antrenor, decizie cu care atacantul nu a fost de acord.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani și-a exprimat dezaprobarea față de decizia lui Mauricio Pochettino pe finalul partidei disputate pe teren propriu, în fața rivalilor de la Lyon, câștigată de parizieni la limită, cu scorul de 2-1.

Grimasele lui Messi, subiect de dezbatere în fotbalul francez

Duminică, Pochettino a început în atac cu Messi, Mbappe și Neymar, tripleta ofensivă considerată de mulți fani ai fotbalului drept cea mai puternică din lume. Argentinianul a făcut o primă repriză bună, a avut cea mai mare ocazie a meciului, dar în partea a doua a întâlnirii și-a mai pierdut din prospețime, motiv pentru care Pochettino a decis să-l înlocuiască. Hakimi i-a luat locul lui Messi, cu un sfert de oră înainte de fluierul final, când scorul era 1-1.

Messi și-a exprimat dezaprobarea față de decizia antrenorului. A refuzat să dea mâna cu Pochettino la momentul schimbării, iar figura jucătorului, surprinsă de fotografii acreditați, a spus totul despre cum a primit super fotbalistul hotărârea fostului tehnician de la Tottenham Hotspur.

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, nu regretă că l-a înlocuit pe Lionel Messi

După meci, Pochettino și-a explicat decizia, după ce jurnaliștii au observat nemulțumirea lui Leo Messi.

„Cred că știe că avem mulți jucători extraordinari, un lot de 35 de oameni. Trebuie să facem alegeri, în special legat de lotul pentru meci și de schimbări, având în minte ce e mai bine pentru echipă și pentru fiecare jucător. Uneori, deciziile sunt pozitive, alteori nu, dar de asta sunt puși antrenorii, să ia decizii. Le poate plăcea celorlalți sau nu. Pe Messi doar l-am întrebat cum e, a zis că e bine, nimic altceva”, a declarat Pochettino, potritiv RMC Sport.

PSG a obținut victoria la limită în fața celor de la Lyon, pe teren propriu. La ultima fază a meciului au făcut 2-1, în minutul 90+3, prin Mauro Icardi.