Loţi Boloni, CRITICI DURE la adresa şefilor din Gruia: M-am bucurat de eliminarea CFR Cluj. Tu, ca și conducător, trebuie să fii PROST dacă faci aşa ceva la clubul tău!

Loţi Boloni, CRITICI DURE la adresa şefilor din Gruia: M-am bucurat de eliminarea CFR Cluj. Tu, ca și conducător, trebuie să fii PROST dacă faci aşa ceva la clubul tău!

Antrenorul Ladislau Boloni a făcut o radiografie asupra fotbalului românesc.
Tehnicianul a criticat extrem dur, într-un interviu acordat Libertatea, deciziile luate de conducătorii campioanei CFR Cluj în această vară, care au dus la eliminarea formaţiei din Gruia din cupele europene.

Întrebat ce a simţit când a aflat rezultatul dublei CFR Cluj – Dudelange, din Europa League, antrenorul a oferit un răspuns şocant, precizând că s-a bucurat, deoarece „prostia se plăteşte”.

„M-am bucurat fiindcă prostia a fost pedepsită! Explicați-mi și mie cum, după ce iei campionatul, pierzi antrenorul, schimbi lotul și pui un tehnician care n-a câștigat nimic în cariera lui?! Apoi îl schimbi și pe Iordănescu, aduci un portughez și pierzi cu Dudelange! Tu, ca și conducător, trebuie că ești prost dacă se întâmplă așa ceva la clubul tău! Acum aud că se modifică iar banca tehnică… Să nu fiu înțeles greșit, Clujul îmi place foarte mult… Pe de altă parte, eu îi știu pe luxemburghezi, am și jucat cu ei în amicale. La nivelul lor, categoria a treia sau a patra, sunt chiar bine organizați! Nu mai sunt poștașii ori zidarii de cândva. A, că mai lucrează câte unul pe la Primărie, în direcția sportivă, e altceva. Cea mai ușoară meserie din lumea e cea de fotbalist profesionist! Ai timp berechet. Și eu, când jucam, aveam liber și am făcut tâmplărie!”, a afirmat Loţi Boloni.