Lucian Bute va primi cadou un armăsar pur sânge

Lucian Bute va primi cadou un armăsar pur sânge
Foto: sport.bzi.ro

Un crescător de cai din Bușteni i-a pregătit un cadou pe cinstei pugilistului român. Cunoscut drept un pasionat al călăriei, Bute va primi un armăsar pur sânge în vârstă de cinci ani.

Calul, botezat “Campion”, valorează câteva mii de euro. Bute va intra în posesia noului său cadou cu ocazia petrecerii pe care prietenii săi o organizează la cabana preferată a boxerului din Bușteni.

Lucian Bute își va apăra pentru a șaptea oară centura de campion, duminică, în fața irlandezului Brian Magee, în direct la B1 TV.

Armăsar pur sânge, cadou pentru Bute

Vezi aici toate detaliile despre meciul de duminică

Ultima oră
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)