Luptătorul român Ion Pascu, la antrenament cu Conor McGregor (FOTO)

Luptătorul român Ion Pascu, la antrenament cu Conor McGregor (FOTO)
foto: ziuaconstanta.ro

Ion Pascu s-a antrenat foarte mult pentru meciul de vineri seara, din Bamma Dublin.

Românul, căruia i se spune "Bombardierul",se antrenează de la începutul anului la SBG Ireland, fix sala la care se antrenează și Conor McGregor. Luptătorii au același antrenor, și anume John Kavanagh.

Ion Pascu este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România. Acesta și-a propus ca în acest an să semneze un contract cu UFC, potrivit sport.ro.

Cu puțin înainte de meciul mult așteptat din Dublin, Pascu a pus o fotografie pe contul său de Instagram pentru a-și etala trupul bine lucrat. Mulți dintre fani sunt de părere că acesta arată mai mult a culturist decât a luptător.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său