IMAGINI VIRALE cu mama Biancăi Andreescu, în timpul finalei de US Open: ‘Cineva să o verifice pe mama Biancăi’! Reacția campioanei de la Flushing Meadows (VIDEO)

IMAGINI VIRALE cu mama Biancăi Andreescu, în timpul finalei de US Open: 'Cineva să o verifice pe mama Biancăi'! Reacția campioanei de la Flushing Meadows (VIDEO)

Mama Biancăi Andreescu a ajuns subiect de glumepe internet, după ce au apărut imagini cu comportamentul acesteia din timpul finalei de US Open.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

După ce Bianca ei a câștigat primul set, mama ei a aplaudat apatic, părând de neclintit în tribunele arenei.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Christine Teigen, o prezentatoare TV din SUA, scriitoare si fotomodel, care are peste 25 de milioane de urmaritori pe Instagram și peste 17 milioane pe Twitter, a avut un comentariu ironic la adresa mamei Biancai, Maria.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

IMAGINI VIRALE cu mama Biancăi Andreescu, în timpul finalei de US Open: ‘Cineva să o verifice pe mama Biancăi’! Reacția campioanei de la Flushing Meadows

„Mama Biancăi pare că este cineva care se preface că este mama Biancăi! Cineva să o verifice pe mama Biancai”, a scris Christine Teigen, potrivit ziare.com.

Totuși, fanii tenisului au criticat-o la rândul lor pe vedeta americană, iar Bianca Andreescu s-a văzut nevoită să reacționeze și ea.

„Asta este de fapt amuzant. Mama mea este un gangster adevarat. Eu nu voi fi niciodata atat de cool”, a fost răspunsul Biancăi.

Urmăriți B1TV.ro și pe