Marius Marin, căpitanul României, ironic cu fanii naționalei: „Mulțumim celor 15% care au fost alături de noi!”

Marius Marin, căpitanul României, ironic cu fanii naționalei: „Mulțumim celor 15% care au fost alături de noi!
Marius Marin, căpitanul echipei naționale de fotbal a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, 2021 / Foto: @MariusMarinOfficial (Instagram)

După evoluția modestă în cea mai slabă grupă de la Jocurile Olimpice, Marius Marin, căpitanul naționalei U23 a României, a postat un mesaj ironic la adresa suporterilor români.

În opinia mijlocașului central, suporterii naționalei nu și-au exprimat susținerea față de echipa națională, pe cât de mult ar fi trebuit.

„30 de zile închişi, doar antrenamente şi o cameră de hotel, cu multe sacrificii şi speranţe am luptat pentru România!!! Mulţumim celor 15% din români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări băieţi, sunt mândru de voi şi am avut onoarea să vă reprezint ca şi căpitan”, a notat Marin, pe Instagram.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, toate competițiile s-au desfășurat cu tribunele goale, fără spectatori, din cauza COVID-19.

România, parcurs modest la Olimpiadă, în cea mai slabă grupă. Reacția lui Mirel Rădoi

România a luptat, s-a zbătut cu un lot din care au făcut parte multe nume noi, dar nu a reușit rezultate convingătoare.

„Tricolorii” au încheiat pe locul 3 la Jocurile Olimpice, cu 4 puncte, fără vreun gol înscris. În primul meci, cu Honduras, adversarii lui Rădoi și-au introdus singuri mingea în poartă, deși au dominat autoritar partida. În al doilea meci, Coreea de Sud a făcut instrucție cu Marin și colegii săi, în fața cărora au câștigat cu 4-0. În ultima confruntare, cu Noua Zeelandă, elevii lui Rădoi au mai dat semne de viață, dar partida s-a încheiat 0-0 și din cauza golaverajului negativ, nu au reușit să meargă mai departe.

După meciul cu Noua Zeelandă, Mirel Rădoi a concluzionat:

„Acum este ușor să acuzăm, dar nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrifiicile jucătorilor. Nu știe nimeni că de când am venit aici nimeni nu poate să doarmă mai mult decât 4 ore, jucătorii ieșeau cu ochii cât două cepe la antrenament.

Mâncarea nu a fost așa cum ne-am fi așteptat în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic am reușit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, ședințe, prin socializare. După acel rezultat rușinos cu Coreea de Sud am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a declarat selecționerul, pentru TVR.