Mauro Icardi amenință că pleacă de la PSG, dacă Wanda Nara nu se întoarce la el

Mauro Icardi amenință că pleacă de la PSG, dacă Wanda Nara nu se întoarce la el
Mauro Icardi / Photo: Facebook.com

O dramă demnă de telenovelele spaniole. Cuplul Icardi și-a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, sâmbătă seara, într-un status pe rețeaua de socializare Facebook, postat de către Wanda Nara.

„Prefer mâna mea fără verighetă”

Este anunțul postat de către Wanda Nara pe Facebook, însoțit de un mic emoji a unei verighete.

Wanda Nara și-a anunțat despărțirea de Mauro Icardi, iar acesta este răvășit, anunțând că părăsește echipa de fotbal Paris Saint-Germain, dacă Wanda Nara nu se întoarce la el. 

Vestea despărțirii l-a răpus pe tânărul fotbalist, încât acesta nu a fost prezent la antrenamentul celor de la PSG, de duminică, antrenament foarte important, deoarece astăzi, 19 octombrie 2021, la ora 22:00, are loc meciul împotriva celor de la RB Leipzig.

Presa din Franța a notat că lipsa de la antrenament a lui Mauro Icardi a fost pusă sub semnul „unor probleme în familie”.

”A primit permisiunea clubului de a nu veni la antrenamentul de dimineață, din motive familiale”, au scris cei de la Le Parisien.

„La mulți ani, mamucha”

Ziua următoare, Mauro Icardi a postat o fotografie pe rețeaua de socializare Instagram în care se află în brațele Wandei Nara, unde pare că își dorește o reîmpăcare. Acesta i-a transmis un călduros „La mulți ani, mamucha”, deoarece în Argentina, această zi reprezintă Ziua Mamei.

Mauro Icardi se poate numi un ghinionist în ceea ce privește dragostea, în 2017, Diego Maradona îl numea pe Mauro Icardiun trădător. Nu te poţi duce în casa unui prieten să-i furi soţia”, după ce acesta s-a căsătorit cu fosta soție a lui Maxi Lopez, cel mai bun prieten al său.

„Icardi este un trădător. Nu te poţi duce în casa unui prieten, la masă, iar apoi să-i furi soţia. Poate e un jucător mare, dar ce i-a făcut lui Maxi Lopez este trădare şi va plăti pentru asta şi în fotbal, şi în viaţă. Ştiu că e căpitan la Inter şi dă goluri, dar nu este Batistuta. Batistuta era de zece ori mai bun ca el”, a declarat Maradona, în 2017.