Medicul care a operat-o la nas pe Simona Halep, detalii despre procedură: „Există o singură variantă”

Medicul care a operat-o la nas pe Simona Halep, detalii despre procedură: „Există o singură variantă”
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Christopher Katsarov

Daniel Popescu, medicul care a operat-o pe Simona Halep de rinoplastie în luna septembrie, a explicat ce presupune o astfel de intervenție chirurgicală și care sunt obiectivele ei.

După intervenția chirurgicală la nas, fostul lider WTA anunțase că nu mai evoluează niciun turneu oficial în 2022, dar că va reveni pe teren în 2023. Totuși, în octombrie, Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis deoarece a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă.

Ce a spus Daniel Popescu, medicul care a operat-o la nas pe Simona Halep

La aproape trei luni de la operație, medicul care a efectuat intervenția a oferit detalii despre procedură în sine, într-o postare pe Instagram.

„Deciziile in modificarea nasului au o bază anatomică. Exista o singură variantă de corecție a unui nas. In profida faptului ca se aplică aceleași principii chirurgicale, nasul operat trebuie sa-și păstreze naturalețea și unicitatea”, a scris dr. Daniel Popescu, în descrierea care însoțește o fotografie explicativă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene