Mihai Stoica a fost suspendat 4 luni de Comisia de Disciplină a LPF în urma derby-ului Steaua-Dinamo

Mihai Stoica a fost suspendat 4 luni de Comisia de Disciplină a LPF în urma derby-ului Steaua-Dinamo
Foto: paginademedia.ro

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost suspendat 4 luni şi a primit o penalitate sportivă de 16.000 de lei pentru comportamentul său de la meciul cu Dinamo, din etapa a IV-a a Ligii I.

De asemena, Clubul Steaua Bucureşti a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, iar Dinamo Bucureşti a primit o penalitate sportivă de 50.000 de lei, antrenorul secund al echipei, Daniel Timofte, primind doar un avertisment.

Totodată, antrenorul formaţiei Corona Braşov, Nicolae Manea, a fost suspendat o etapă, informează Mediafax.

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a dat cu şutul la un steag al formaţiei Dinamo înaintea începerii meciului direct. De asemenea, acesta a avut o altercaţie cu membri ai conducerii FC Dinamo la vestiare, după întâlnire.

Înaintea începerii partidei au avut loc incidente între grupurile de suporteri rivale pe Arena Naţională.

După producerea incidentului, suporterii au continuat să arunce cu scaune şi beţe de steaguri iar observatorul oficial şi reprezentantul Prefectului Municipiului Bucureşti au solicitat evacuarea de către jandarmi a spectatorilor din sectorul 108, Peluza Sud.

În timpul meciului Dinamo – Steaua (scor 1-2) de duminică, suporterii ambelor echipe au aprins mai multe torţe şi au aruncat cu petarde, unele dintre acestea ajungând şi pe teren.

La finalul partidei, managerul Mihai Stoica i-a provocat pe oficialii clubului Dinamo prezenţi în zona vestiarelor cărora le-a arătat 6 degete reprezentând numărul victoriilor consecutive ale formaţiei Steaua în faţa grupării rivale.

În urma acestui gest, oficialii şi jucătorii dinamovişti au reacţionat preferând injurii şi încercând să ajungă la Mihai Stoica. După câteva minute, stewarzii prezenţi au reuşit să stingă incidentul.

Steaua a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Ultima oră
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului