Mihai Stoica atacă din nou CSA Steaua: „Dacă mie mi-e rușine să vorbesc despre un fenomen ca David Popovici, oare cum le-o fi decidenților care l-au ignorat?”

Mihai Stoica atacă din nou CSA Steaua: „Dacă mie mi-e rușine să vorbesc despre un fenomen ca David Popovici, oare cum le-o fi decidenților care l-au ignorat?”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a ironizat conducerea CSA Steaua, în condițiile în care anul trecut clubul l-a pierdut pe David Popovici în favoarea marii rivale, CS Dinamo.

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici a devenit în această săptămână primul înotător român care cucerește aurul mondial într-o probă masculină. După triumful istoric de la 200 m liber, el are șansa să bifeze o medalie și în finala de la 100 m liber, acolo unde s-a calificat en-fafare – ultimul act este programat să se desfășoare miercuri seară.

Ce a spus Mihai Stoica (FCSB) despre CSA Steaua și David Popovici

„Dacă mie mi-e rușine să vorbesc despre un fenomen ca David Popovici, oare cum le-o fi decidenților care l-au ignorat, fiind ocupați să angajeze în armata română fotbaliști liberi de contract?”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Oficialul lui FCSB abordase subiectul și la Orange Sport, după finala de la 200 m liber.

„Eu zic că aşa cum spunem că ne bucurăm că suntem contemporani cu Messi, cu Ronaldo, să spunem că suntem bucuroşi că suntem contemporani cu David Popovici. Acestui sportiv, cei de la CSA Steaua, care plătesc cu milioane din buget sportivi anonimi… Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen şi a ajuns la Dinamo”, afirma managerul general al vicecampioanei din Liga 1.

CS Dinamo l-a transferat pe David Popovici în toamna lui 2021 și îi plătește lunar un salariu de 7.000 de euro din bani publici, potrivit Eurosport.

„Super-transferul anului. Înotătorul David POPOVICI a ales Dinamo! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României. Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. Alături de el va veni și antrenorul Adrian Radulescu”, spunea clubul din „Ștefan cel Mare” în finalul lui septembrie 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe