Mircea Lucescu visează la trofeul Ligii Campionilor. Casele de pariuri încep să îl ia în serios

Mircea Lucescu visează la trofeul Ligii Campionilor. Casele de pariuri încep să îl ia în serios

Meciul excelent făcut de Şahtior Doneţk, miercuri, la Roma, în Liga Campionilor, i-a determinat până şi pe cei mai sceptici microbişti să admită faptul că echipa ucraineană începe să arate ca o formaţie de mare clasă. Şahtior a revenit de la 1-0, a dat trei goluri în prima repriză şi a câştigat până la urmă cu 3-2 prima manşă cu AS Roma, depunându-şi serios candidatura la calificarea în faza următoare a competiţiei.

Dar ceea ce i-a impresionat pe specialişti nu au fost neapărat rezultatele, ci jocul practicat de echipa antrenată de românul Mircea Lucescu. Chiar antrenorul echipei AS Roma, Claudio Ranieri, s-a arătat impresionat de fotbalul practicat de Şahtior şi a declarat că jocul acestora seamănă cu cel al Barcelonei. „Sunt foarte buni în ceea ce priveşte posesia şi găsesc mereu un jucător nemarcat. Îmi amintesc de Barcelona”, a spus tehnicianul italian după meciul cu Şahtior.

Dacă se mai ia în calcul şi faptul că Şahtiorul lui Mircea Lucescu a câştigat de curând Cupa UEFA, nu mai e nici o mirare ambiţia şi determinarea pe care echipa ucraineană o arată în Liga Campionilor. Dar pot cu adevărat Lucescu şi elevii săi să viseze în mod serios la cel mai râvnit trofeu din Europa? Se pare că da, din moment ce casele de pariuri încep să-l crediteze cu şanse din ce în ce mai mari.

Cotele celor de la Şahtior în Liga Campionilor

Dacă la începutul competiţiei Şahtior era trecută la „şi altele” în ceea ce priveşte şansele la câştigarea Champions League, cu o cotă astronomică, de 1/200, acum a urcat pe poziţia a 9-a, cu o cotă de 19, printre favoritele să joace marea finală! Şahtior e mai bine cotată decât Valencia, Roma sau Lyon şi, cel mai probabil, dacă va juca la fel ca miercuri seara cotele vor mai scădea.

Pentru pariorii care cred că pot face bani mizând pe echipa lui Lucescu, mai sunt şi alte tipuri de pariuri speciale din care pot alege cele mai bune variante:

– Şahtior joacă finala Ligii Campionilor – cotă 19
– Şahtior câştigă Liga Campionilor – cotă 41
– Liga Campionilor va fi câştigată de o echipă care nu mai deţine trofeul – Cotă 3.20
– Câştigătoarea Ligii Campionilor va fi din altă ţară decât Spania, Italia, Anglia şi Germania – Cotă 26

Mircea Lucescu, idol la Donetk

Rezumatul partidei AS Roma – Şahtior (2-3) poate fi vizionat aici.