MM Stoica are COVID-19. Mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus la FCSB

MM Stoica are COVID-19. Mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus la FCSB
foto: Facebook

Mihai Stoica, un apropiat al lui Gigi Becali și un angajat neoficial al clubului de fotbal FCSB, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în 8 septembrie, potrivit GSP, care notează că informația a fost confirmată de surse din cadrul clubului. Deși este aproape nelipsit din viața echipei, el nu a făcut deplasarea în Serbia pentru meciul cu Backa Topola, din turul II preliminar al Europa League.

În vârstă de 55 de ani, Mihai Stoica este directorul sportiv neoficial al clubului, dar pentru că nu figurează ca angajat în acte, FCSB nu este obligată să raporteze cazul său la Liga Profesionistă de Fotbal. Cu toate acestea, la echipă au fost depistate și alte îmbolnăviri. Este vorba despre Marius Popa (42 de ani, antrenor de portari) și Ovidiu Kurti (41 de ani, kinetoterapeut).

Cu Mihai Stoica confirmat cu COVID-19, numărul cazurilor depistate la FCSB a ajuns la 10

  • Ovidiu Kurti – kinetoterapeut
  • Marius Popa – antrenor de portari
  • Andrei Miron – fundaș central
  • Anton Petrea – antrenor principal
  • Thomas Neubert – preparator fizic
  • Horea Codorean – preparator fizic
  • Sorin Cristof – kinetoterapeut
  • Bogdan Stoica – analist video
  • Marius Ianuli – team-manager
  • Mihai Stoica

Când și cum ar putea reveni suporterii pe stadioanele din România

Deși echipele din Liga 1 continuă să depisteze cazuri de COVID-19, microbiștii români au primit și o veste bună. Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului,a vorbit despre posibilitatea ca suporterii să revină pe stadioanele din România în acest an. Reîntoarcerea pe arene s-ar putea concretiza„la sfârșitul acestei toamne, într-un număr și condiții clar și bine definite”, potrivit demnitarului.

Într-o postare pe Facebook, Ionuț Stroe a anunțat că „la1 octombrie se va face la nivelul guvernului o evaluare generală a impactului măsurilor luate în ultima perioadă, adică deschiderea școlilor, a anumitor activități sportive, a cinematografelor, a restaurantelor, precum și, bineînțeles, impactul campaniei electorale”.

„Ministerul Tineretului și Sportuluiare pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârșitul acestei toamne, într-un număr și în condiții clar și bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competițiilor la nivel de copii și juniori și la ligile inferioare”, a subliniat ministrul.

El a adăugatcă „responsabilitatea organizării de meciuri cu spectatori aparține în egală măsură autorităților, care trebuie să ofere aceste norme legale, dar și organizatorilor acestor meciuri”.

Tags: