Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”

Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
Sursa Foto: Instagram/ @simonahalep

Suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona Halep a ales să plece din țară.

Fosta campioană de la Roland Garros se află în Grecia, la Atena, alături de fratele Nicolae, cumnata Luminița și prietena ei Georgiana.

De ce a plecat Simona Halep din România înaintea procesului de dopaj

Se pare că jurnaliștii din SUA au comentat decizia Simonei Halep, ridicând o perspectivă interesantă. Potrivit acestora, românca vrea să „îngroape trecutul”, notează prosport.ro.

„Simona Halep se străduiește din greu să se mențină veselă și fericită! Este optimistă că își va putea dovedi nevinovăția în fața autorităților. Dar are grijă și de fanii ei oferindu-le momente de bucurie. Ea a împărtășit fotografii frumoase pe rețelele de socializare.

Simona se bucură de vacanța ei din extrasezon și caută o inspirație, pentru a lua următoarea decizie în procesul de dopaj. Reputația și integritatea Simonei Halep depind de acest caz.

Ea se străduiește din greu cu echipa de avocați pentru a colecta dovezi și pentru a pregăti argumente care i-ar putea dovedi nevinovăția. Noul sezon este pe cale să înceapă în mai puțin de o lună. Halep vrea să îngroape trecutul și să ia startul în noul sezon!”, a fost analiza inedită a jurnaliștilor de la First Sportz, după plecarea Simonei Halep în Grecia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul
20:14 - Criză de medici stomatologi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani / Unitatea de Primiri Urgențe a rămas fără linie de gardă
19:53 - Un bărbat băut a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Șoferul este condamnat la ani grei de închisoare
19:44 - Mai multe ONG-uri cer Guvernului reducerea termenului pentru viză de flotant, înainte de alegeri
19:27 - Sabin Sărmaș (PNL): Am anunțat că voi candida la Primăria Cluj-Napoca, asta în măsura în care Emil Boc nu decide să aleagă alt traseu (VIDEO)
19:18 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul care vizează conducerea APIA: “Este atributul unui minister cum își coordonează departamentele suport” (VIDEO)
19:15 - Un bărbat aflat în pericol a reușit să se salveze după ce a făcut o comandă de pizza la 112