Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”

Motivul pentru care Simona Halep a ales să plece din țară înaintea procesului de dopaj: „Vrea să îngroape trecutul”
Sursa Foto: Instagram/ @simonahalep

Suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona Halep a ales să plece din țară.

Fosta campioană de la Roland Garros se află în Grecia, la Atena, alături de fratele Nicolae, cumnata Luminița și prietena ei Georgiana.

De ce a plecat Simona Halep din România înaintea procesului de dopaj

Se pare că jurnaliștii din SUA au comentat decizia Simonei Halep, ridicând o perspectivă interesantă. Potrivit acestora, românca vrea să „îngroape trecutul”, notează prosport.ro.

„Simona Halep se străduiește din greu să se mențină veselă și fericită! Este optimistă că își va putea dovedi nevinovăția în fața autorităților. Dar are grijă și de fanii ei oferindu-le momente de bucurie. Ea a împărtășit fotografii frumoase pe rețelele de socializare.

Simona se bucură de vacanța ei din extrasezon și caută o inspirație, pentru a lua următoarea decizie în procesul de dopaj. Reputația și integritatea Simonei Halep depind de acest caz.

Ea se străduiește din greu cu echipa de avocați pentru a colecta dovezi și pentru a pregăti argumente care i-ar putea dovedi nevinovăția. Noul sezon este pe cale să înceapă în mai puțin de o lună. Halep vrea să îngroape trecutul și să ia startul în noul sezon!”, a fost analiza inedită a jurnaliștilor de la First Sportz, după plecarea Simonei Halep în Grecia.

Urmăriți B1TV.ro și pe