Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Bad Homburg, înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Bad Homburg, înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu
Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Bad Homburg, înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu. Sursa Foto: Instagram/@simonahalep

Simona Halep a anunțat că se retrage din turneul WTA 250 de la Bad Homburg, dotat cu premii totale de 203.024 euro, vineri, înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu.

Oficialii WTA au confirmat și ei retragerea româncei, iar motivul a fost cel al unei accidentări la gât.

Halep s-a retras din turneul WTA 250 de la Bad Homburg, acuzând o accidentare la gât

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a suferit o accidentare la gât și a preferat să se retragă înaintea partidei de vineri. Cel mai probabil sportiva a dorit să nu riște o accidentare mai gravă înainte de Wimbledon.

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag înaintea meciului din semifinale, dar, din păcate, m-am trezit în această dimineață cu gâtul blocat, lucru care nu îmi permite să performez la cel mai înalt nivel.

Am avut parte de un timp grozav aici în Bad Homburg, m-am bucurat mult să joc. Vreau să le mulțumesc organizatorilor, e unul dintre cele mai tari turnee la care am fost. M-ați făcut să mă simt ca acasă, iar condițiile au fost cele mai bune”, a ținut Simona Halep să transmită, în urma retragerii.

Pentru parcursul de la Bad Homburg, Simona urcă două locuri în clasamentul WTA, până pe 17. Dacă starea fizică îi va permite, ea o va întâlni în primul tur pe Karolina Muchova, din Cehia.

Urmăriți B1TV.ro și pe