Andy Murray, aplaudat în picioare de toată arena la ultimul său meci de la Australian Open: Momente emoţionante cu britanicul ce îşi pregăteşte retragerea (VIDEO)

Andy Murray, aplaudat în picioare de toată arena la ultimul său meci de la Australian Open: Momente emoţionante cu britanicul ce îşi pregăteşte retragerea (VIDEO)

Au fost momente emoţionante luni dimineaţă când Andy Murray a disputat poate ultimul meci din cariera sa la Australian Open. În ciuda faptului că înainte turneului şi-a anunţat retragerea din activitate din cauza accidentărilor ce îl chinuie de mai aproape 2 ani, Murray a dat tot ce a putut într-o confruntare de peste 4 ore împotriva spaniolului Roberto Bautista Agut.

Din păcate, în ciuda faptului că a revenit de la 0-2 la seturi, Murray a trebuit să se recunoască învins, scor 4-6, 4-6, 7-6, 7-6, 2-6.

Un moment emoţionant a avut la scorul de 5-1 în decisiv, după 4 ore de joc, când întreaga arenă s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat la scenă deschisă pe Murray. Acesta le-a răspuns în același mod. În tribune s-au aflat fratele lui Andy, Jamie, și mama lor, Judy, care au plâns când au văzut scenele emoționante.

Moment emoționant în meciul dintre Andy Murray și Bautista Agut

Într-o conferinţă de presă pe parcursul căreia a plâns aproape nonstop, Andy Murray a anunţat, înainte de Australian Open, că că nu știe dacă va mai putea juca până la Wimbledon și cel mai probabil se va retrage din tenis din cauza accidentărilor care nu îi dau pace.

„E uimitor ce se întâmplă. Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care ați venit în această seară. Mi-a plăcut să joc aici de-a lungul anilor. Dacă acesta a fost ultimul meci, e un mod grozav să pun capăt. N-am putut mai mult azi. Îl felicit pe Roberto. Nu știu dacă mai am ceva de spus. Mulțumesc tuturor!

Poate ne vom vedea din nou. Voi face tot ce e posibil. Trebuie să fac o operație grea daca vreau să revin, dar voi încerca”, a spus britanicul cu lacrimi în ochi la finalul meciului de luni.

Tags: