Nadia Comăneci, dezvăluiri neașteptate despre David Popovici: „Aștept să ne revedem curând”

Nadia Comăneci, dezvăluiri neașteptate despre David Popovici: Aștept să ne revedem curând
Foto: Hepta/Abaca Press / Piovanotto Marco/ABACA.

David Popovici este unul dintre cei mai de succes sportivi din România. Tânărul obține medalii de aur și titluri presitogioase. Campionul este de neoprit.

Campionul s-a retras din finala probei de 400 m liber din cadrul Campionatelor Europene de Natație de la Roma, o probă în care românul se calificase miercuri dimineață cu al patrulea timp din serii.

Nadia Comăneci, mesaj special pentru David Popovici

„La scurt timp după ce a devenit campion european și la 200 de metri liber, David Popovici a fost felicitat de către toți sportivii din lume. Printre aceștia s-a numărat și Nadia Comăneci. Legenda gimnasticii românești s-a arătat impresionată de numeroasele recorduri obținute de sportivul în vârstă de 17 ani și este mândră de reușitele sale.

Nadia Comăneci a adăugat că David Popovici este încă la început de drum și e convinsă de faptul că va avea în viitor și alte victorii cu care să ne mândrim”, relatează elle.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Performanța lui Popovici, apreciată de legenda gimnasticii

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toți că un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”, a declarat Nadia Comăneci pentru Prosport.

De asemenea, și pe contul personal de Instagram, Nadia Comăneci i-a transmis lui David Popovici un alt mesaj prin intermediul unui video, mărturisind cu această ocazie că așteaptă cu nerăbdare să-l revadă.

„David Popovici. Ce mai este de spus? Felicitări! Record după record. Mă bucur enorm! Aștept să ne revedem curând, bravo!”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare, citat de elle.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)