Nadia Comăneci și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție. Ipostaze tandre pe Instagram (video)

Nadia Comăneci și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție. Ipostaze tandre pe Instagram (video)
Foto: Hepta/Capital Pictures / CraSH/IS/MPI/Capital Pictures.

Nadia Comăneci arată de milioane. Campioana a ajuns la vârstă de 60 de ani și are o siluetă de invidiat. Mii de femei vor să afle secretele acesteia. Se pare că fosta gimnastă se antrenează mult și are o alimentație echilibrată.

Nadia Comăneci dansează provocator pe Instagram

Campioana olimpica a fost surprinsă dansând. Gimnasta a publicat, recent, o înregistrare video în care se distrează, cu zâmbetul pe buze.  În acest clip mai apare și câinele Nadiei Comăneci, Winnie.

„Micuțul Winnie nu e impresionat”, a scris Nadia Comăneci pe Instagram, alături de video.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Ea a făcut legendă în lumea gimnasticii mondiale, la doar 14 ani, învingând computerul olimpic la Montreal. În ciuda performanțelor ei, puțini dintre admiratorii Nadiei Comăneci ştiu ce pensie încasează sportiva din partea statului român.

Câți bani încasează Nadia Comăneci

Nadia Comăneci, probabil cel mai cunoscut sportiv român din întreaga lume, locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii. Statul român apreciază fostele campioane ale țării și are grijă de ele. La fel au procedat și în cazul Nadiei Comăneci.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci duce o viață liniștită alături de soțul ei, Bart Conner, la Norman, în statul Oklahoma, unde dețin împreună o Academie de gimnastică. Viața fostei gimnaste s-a schimbat radical după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, Nadia Comăneci, în vârstă de 58 de ani, stă foarte bine și din punct de vedere financiar. Conform Fanatik.ro, fosta campioana olimpică este recompensată cu o rentă viageră de 13.149 de lei, echivalentul a 3.200 de dolari pe lună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră