Neymar, tot mai aproape de Juventus Torino. Prieten bun cu Messi, superstarul brazilian ar putea ajunge coleg cu Ronaldo

Neymar, tot mai aproape de Juventus Torino. Prieten bun cu Messi, superstarul brazilian ar putea ajunge coleg cu Ronaldo
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Xinhua

Veste incredibilă din această perioadă de mercato! Presa din Italia anunță că Juventus a devenit principala favorită pentru transferul lui Neymar de la PSG, potrivit eusunt12.ro.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Așadar, italienii de la Rai Sport „detonează bombă” și susține că Neymar ar putea deveni noul star al lui Juventus, club care tocmai l-a transferat și pe De Ligt de la Ajax, în ceea ce pare a fi o campanie agresivă de transferuri.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Acestea fiind spuse, jurnalistul Paolo Paganini notează că tatăl lui Neymar va avea o întâlnire cu Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, în Torino.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Deși toată lumea se aștepta ca Neymar să revină la Barcelona, primul club pentru care a evoluat în Europa și care pare să-l dorească, s-ar părea că formația „blaugrana” are datorii enorme, a căror valoare totală se apropie de 900 de milioane de euro, potrivit The Sun.