Patrick Petre nu va mai juca la Dinamo în sezonul viitor. Steliștii au avut un cuvânt important în această decizie

Patrick Petre nu va mai juca la Dinamo în sezonul viitor. Steliștii au avut un cuvânt important în această decizie

Patrick Petre nu va mai juca la Dinamo în sezonul viitor. Fotbalistul va fi împrumutat la o altă echipă pentru a strânge cât mai multe meciuri jucate.

Decizia a avut loc și ca urmare a răzbunării steliștilor, care l-au filmat în casino. Aceștia s-au răzbunat după ce Patrick Petre a înscris în poarta FCSB-ului în derby.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre soarta fiului lui Florentin Petre la Dinamo și a spus că acesta trebuie să înțeleagă că trebuie să aibă și un comportament adecvat unui fotbalist.

"Asteptam anumite raspunsuri de la unii dintre jucatori pe care-i avem, dar si de la unii cu care negociem venirea. Plus ca vor pleca in cantonament cu noi si cativa jucatori de la Florin (Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo U19), dar asta va decide Cosmin.

Trebuie sa avem solutii si pentru regula jucatorului tanar, dar Patrick Petre nu va fi pastrat in lot. Incercam sa-i gasim o solutie ca sa joace cat mai mult la o alta echipa. Va fi imprumutat un sezon. Patrick trebuie sa inteleaga ca este jucator de fotbal, ca este expus, ca are o imagine de aparat.

Nu este prima oara cand are tot felul de escapade, de aceea nici nu l-am mai sunat acum, dupa ce a aparut acea poza cu el la cazinou. Iar imi spunea ca e in timpul liber. Daca nu intelege ca trebuie sa-si schimbe atitudinea, atunci n-avem ce face.

Cosmin Contra isi doreste ca Patrick Petre sa joace, sezonul care vine, in alta parte. Eu sper ca si Patrick sa-si doreasca sa joace fotbal, pentru ca are calitati extraordinare, dar trebuie sa se axeze doar pe fotbal” a spus Dănciulescu la Digi Sport, potrivit ProSport.