Postarea serii după triumful lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație. Imaginea postată pe pagina oficială a JO: „Se pare că totul a meritat”

Postarea serii după triumful lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație. Imaginea postată pe pagina oficială a JO: „Se pare că totul a meritat”
Foto: Hepta - Zuma Press / Mathias Bergeld

David Popovici a reușit să obțină aurul și la proba de 100 de metri liber, la Mondialele de Natație de la Budapesta. El intră în istoria natației mondiale, căci a reușit să obțină aurul și la proba de 200 de metri liber.

După performanțele acestuia, pe pagina oficială a Jocurilor Olimpice a fost distribuită o imagine prin care au fost sugerate sacrificiile pe care tânărul le-a făcut pentru a deveni campion mondial la vârsta de 17 ani.

Imaginea serii, distribuită pe pagina oficială a Jocurilor Olimpice

În imaginea postată pe Twitter, David Popovici este surprins în două ipostaze, alături de mesajele: : „Să trebuiască să te trezeşti în fiecare zi la 4:30 dimineaţa pentru antrenament” şi „Să devii dublu campion mondial la vârsta de 17 ani”, cu menţiunea: „Se pare că a meritat totul, David Popovici!”, potrivit HotNews.

Popovici, declarații după ce a câștigat și a doua medalie la Campionatul Mondial

„Nu ştiu cum voi fi privit, dar eu voi fi la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă vreodată o să mi se urce la cap, ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin rapid. Dar nu o să se ajungă acolo, că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, la fel de simpli ca mine”, a spus David Popovici pentru TVR.

El a mai declarat că e doar un tip banal, capabil să facă lucruri extrordinare: „Porecla ”racheta românească” a venit de la unchiul meu, care mai comentează pe la postări. Dacă porecla mea inspiră lumea, mă bucur. Cum sunt eu? Un puşti ca înoată repede, un tip banal care este capabil să facă lucruri extrordinare şi inspiră oameni”.

Urmăriți B1TV.ro și pe