Presa din Ungaria a fost impresionată de comportamentul fanilor giuleșteni. Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor: „Jos pălăria în fața românilor”

Presa din Ungaria a fost impresionată de comportamentul fanilor giuleșteni. Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor: „Jos pălăria în fața românilor”
Sursa Foto: Captură Video/ Facebook/ Handbal Rapid București

Presa maghiară a avut numai cuvinte de laudă la adresa fanilor giuleșteni din timpul partidei dintre Gyor și Rapid, încheiată cu scorul de 32-30, în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului

Rapid a fost foarte aproape de o victorie uriașă pe terenul celor de la Gyor. Peste 300 de fani au făcut spectacol pe tot parcursul meciului, iar presa din Ungaria a fost impresionată de comportamentul fanilor rapidiști care și-au încurajat echipa și la final au făcut curățenie în sector care le-a fost atribuit.

Publicația Gyor+ a făcut un articol special pentru fanii români intitulat „Fanii Rapidului au făcut curățenie în sector”, notează GSP.

„Jos pălăria în fața românilor de la Rapid București. Nu doar că au cântat și au fluturat cu entuziasm steagurile, dar au lăsat și o curățenie perfectă după meci.

Începând cu anul 2014, odată cu inaugurarea arenei, am asistat la multe meciuri ale naționalei, ale echipelor de club, multe în Liga Campionilor. Cei 300 de suporteri fanatici de la București au fost cei mai gălăgioși!

Simpatia față de ei a crescut și mai mult când i-am văzut cum adună resturile. Pare că exemplul dat de japonezi la Campionatul Mondial este molipsitor”, au scris jurnaliștii de la Gyor+, potrivit sursei citate.

Cu toate că a pierdut în deplasare la Gyor, Rapid rămâne pe loc care duce direct în optimi. În acest moment Rapidul a acumulat 10 puncte, care o clasează pe locul 4, la doar 2 puncte de liderul Gyor. Din grupa B primele două formații merg mai departe în sferturi, în timp ce următoarele 4 se califică în optimile competiției.

Urmăriți B1TV.ro și pe