Rafael Nadal, de partea lui Novak Djokovici: Trebuie să joace la Australian Open, justiția s-a pronunțat

Rafael Nadal, de partea lui Novak Djokovici: Trebuie să joace la Australian Open, justiția s-a pronunțat
Foto: Hepta.ro

Rafael Nadal este de partea lui Novak Djokovici și susține că sârbul trebuie să fie lăsat să joace la Australian Open, având în vedere că există o decizie a instanței în acest sens.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităților australiene de anulare a vizei lui Djokovici. Astfel, sportivului i se permite să rămână în țară, iar unul dintre susținătorii lui pare să fie chiar adversarul Rafael Nadal.

Nadal, de partea lui Novak Djokovici în scandalul vizei

Rafael Nadal a comentat pe marginea scandalului din cazul lui Novak Djokovici și îl susține pe celebrul jucător de tenis. Sportivul recunoaște că poate cei doi nu sunt în permanență de acord în toate privințele, dar aici nu poate să nu îi ia apărarea sârbului, având în vedere că instanța a decis, iar el ar trebui să fie lăsat să joace la Australian Open.

Indiferent dacă eu și Novak suntem de acord sau nu pe unele probleme, justiția a spus că are dreptul să participe la Australian Open și cred că e lucrul corect care trebuie făcut”, a spus Rafel Nada, potrivit Reuters.

În momentul în care Djokovici a fost reținut la frontieră, la sosirea în Australia, Nada a spus că tenismenul suportă consecințele propriilor decizii.

Decizia Instanței în cazul Djokovici

Novak Djokovic a obținut o victorie în procesul privind anularea vizei acordate liderului modnial din circuitul ATP, transmite  Bbc. Judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată. Kelly a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.

Totuși, familia sportivului susține că acesta a fost deja arestat în Australia și se intenționează deportarea lui. Totul s-ar fi petrecut la doar câteva ore de la decizia judecătorului Kelly.