Răsturnare de situație. Becali are DREPTATE, echipa sa este cea ADEVĂRATĂ. Generalul Laurențiu Roșu intervine

Răsturnare de situație. Becali are DREPTATE, echipa sa este cea ADEVĂRATĂ. Generalul Laurențiu Roșu intervine
Foto: Fanatik.ro

Schimbare de ultim moment în ceea ce privește conflictul dintre Gigi Becali și Armată.

Generalul Laurențiu Roșu a intervenit în acest scandal și îi ia apărarea lui Becali, spunând că Steaua adevărată este cea care joacă în prezent în Liga 1 și nu cealaltă, așa cum susține CSA.

Acesta spune că în momentul în care echipa a trecut în proprietatea lui Becali, tranzacția a fost legală. Singurele problemele au avut loc înainte de acest moment, pe vremea când s-a înființat ASC Steaua, condusă de Viorel Păunescu.

”Gigi Becali nu are nici o treabă cu Armata! El a luat echipa de la Păunescu. El chiar a plătit pentru tot ce a luat și a preluat toate facilitățile pe care Paunescu le luase de la Armata, de fapt de la ministul Babiuc, prin celebra Hotărare 66.

Eu, drept comandant al clubului Steaua, făceam parte din Consiliul de Administrație pentru că ministrul dăduse ordin cu o lună și ceva înainte să nu mai facă parte din acest Consiliu generalul Pigui, generalul Badalan și colonelul Zisu. Atunci a hotărat să faca parte doar comandantul clubului, care eram eu, pentru că aveam acolo baza materială. Asta e motivul pentru care eu am participat acolo. Oricum, nu aveam de ce sa mă împotrivesc acestui lucru. Echipa deja fusese cedată de Babiuc lui Păunescu”, a spus Laurențiu Roșu, pentru Gazeta Sporturilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe