Roger Federer a făcut scandal la Roland Garros. A încercat să-l umilească pe arbitru (VIDEO)

Roger Federer a făcut scandal la Roland Garros. A încercat să-l umilească pe arbitru (VIDEO)
Sursă foto: hepta.ro

Veteranul Roger Federer (39 de ani, 8 ATP) a făcut scandal la Roland Garros, în meciul disputat cu Marin Cilic (32 de ani, 47 ATP), câștigat de elvețian cu 2-6, 6-2, 6-7 (4-7), 2-6.

Primul set a fost adjudecat fără probleme de către Roger Federer. În cel de-al doilea, elvețianul a fost condus în permanență de către Cilic. A pierdut serviciul, de mai multe ori, iar la scorul de 1-3, când s-a dus să-și ia prosopul, a primit avertisment de la arbitru. Sancțiunea l-a scos din minți pe Federer, care a întârziat la serviciul adversarului său.

Fostul 1 ATP a considerat că a primit pe nedrept avertismentul și s-a îndreptat către arbitru, pentru a protesta vehement.

Ce i-a reproșat Roger Federer arbitrului

Federer s-a sprijinit cu mâna de fileu, în fața scaunului arbitrului, și-a încrucișat picioarele și a început să gesticuleze.

„Vin de aici, mă duc acolo și mă întorc. Crezi că sunt lent? Nu m-ai văzut niciodată jucând? El a făcut asta de zece ori în primul set și nu l-ai oprit.

(…) Asculți sau vorbești? Te-am ascultat până acum, tu mă asculți? (…) Crezi că a fost deranjat că a durat prea mult, hai să-l întrebăm!„, i-a transmis Federer, care l-a implicat în discuție și pe adversarul său, potrivit Le Figaro.

„Am fost prea lent?”, l-a întrebat Federer pe Cilic.

În cele din urmă, după câteva minute, Federer a reluat jocul, în aplauzele publicului. După ce a schimbat terenul, fostul lider mondial a intrat din nou în vorbă cu arbitrul, căruia i-a adresat reproșuri.

În turul al treilea de la French Open, Federer va juca împotriva lui Dominik Koepfer (27 de ani, 59 ATP).

Scandalul creat deRoger Federer, la Roland Garros (VIDEO)

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament