ŞOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT în semifinale, după un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamţul, HUIDUIT de public (VIDEO)

ŞOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT în semifinale, după un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamţul, HUIDUIT de public (VIDEO)

Marele campion elveţian Roger Federer (3 ATP) a fost eliminat, sâmbătă, de la Turneul Campionilor de la Londra, după ce a fost învins de germanul Alexander Zverev (5 ATP).

Meciul a fost unul extrem de disputat, germanul învingându-l greu pe Federer, în două seturi, cu scorul de 7-5, 7-6 (5). Partidaa durat o oră și 37 de minute.

La finalul partidei, neamțul a fost huiduit de public pentru că a câștigat un punct din tiebreak-ul setului secund: punctul a fost inițial câștigat de elvețian, însă arbitrul a decis rejucarea după ce un copil de mingi a scăpat o minge. Zverev avea să câștige în cele din urmă punctul printr-un as, relatează hotnews.ro. După meci, Zverev și-a cerut scuze pentru că a câștigat acel punct.

Neamţul, aflat la a doua participare la Londra, reuşeşte astfel să se califice în prima sa finală la Turneul Campionilor.
Federer, care are în palmares 6 titluri la această competiţie, s-a oprit în semifinale, la fel ca anul trecut, când a fost învins de belgianul David Goffin.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Novak Djokovic (1 ATP) și Kevin Anderson (6 ATP). Meciul începe la ora 22.00, ora României.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Tennis TV / Twitter)