AS ROMA – ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LIGA CAMPIONILOR

AS ROMA - ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

AS ROMA – ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LIGA CAMPIONILOR AS Roma nu luptă doar pentru cele 11 milioane de euro plus cota din market-pool, ci și pentru a-l bucura pe americanul James Pallotta. Ar fi a patra prezență în ”sferturi”, după o pauză de un deceniu.

AS ROMA – ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LIGA CAMPIONILOR Roma încearcă să țină ritmul cu Juventus măcar în Ligă și să o acompanieze în „sferturi”. Giallorossii au mai atins această fază în trei ocazii, dar așteaptă de un deceniu să ajungă iar între cele mai bune opt echipe ale Europei.

AS ROMA – ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LIGA CAMPIONILOR Marți seara, au un motiv în plus să întoarcă eșecul la limită de la Harkov. Chiar în ziua returului cu Șahtior, președintele James Pallotta împlinește 60 de ani, iar calificarea pe Olimpico ar fi cel mai frumos dar.

AS ROMA – ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LIGA CAMPIONILOR Eliminarea campioanei Ucrainei are și o miză financiară foarte importantă. În joc sunt 11 milioane de euro și parte din cota aferentă Italiei din „market-pool”, împărțită cu Juve.

AS ROMA – ŞAHTIOR DONETS ONLINE LIVE STREAM – VIDEO LIGA CAMPIONILOR Bani necesari pentru echilibrarea balanței economice și definirii strategiei de mercato din vară. Până atunci, trupa lui Di Francesco pune mare bază pe soliditatea defensivei, care a suferit teribil în repriza a doua din tur, fără Fazio.