România, altă față în partida cu Malta: Care este echipa probabilă pentru meciul de diseară

România, altă față în partida cu Malta: Care este echipa probabilă pentru meciul de diseară
foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTU

Selecționerul Cosmin Contra pregătește schimbări pentru meciul cu Malta, contând pentru a patra etapă din campania de calificare la EURO 2020, în condițiile în care „tricolorii” vor da peste un adversar mult mai modest decât cel anterior.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Dragoș Grigore a luat galben în finalul partidei de la Oslo, astfel că n-are voie să evolueze în meciul din La Valletta. El va fi înlocuit de Iulian Cristea, fundașul celor de la FCSB, potrivit Libertatea.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

Ianis Hagi va intra din primul minut al meciului, potrivit anunțului făcut de Cosmin Contra după remiza de la Oslo: „Va fi titular 100%”.

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Claudiu Keșeru, cel care a smuls remiza in-extremis din Norvegia, ar putea intra din primul minut, alături de George Țucudean, într-o formulă ofensivă menită să ne aducă cele trei puncte necesare în lupta pentru calificare. Totuși, atacantul lui Ludogorets se confruntă cu ceva dureri la genunchi, potrivit aceleiași surse.

Echipa probabilă pentru partida cu Malta, potrivit Libertatea: Tătărușanu – Chipciu, Săpunaru, I. Cristea, Bancu – T. Băluță – Deac, Maxim – Ianis Hagi – Keșeru, Țucudean