ROMÂNIA – ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE

ROMÂNIA - ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE

ROMÂNIA- ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Naționala de fotbal a României joacă primul meci din 2018 sâmbătă, de la ora 20.00, la Netanya, contra naţionalei Israelului.

ROMÂNIA- ISRAEL ONLINE LIVE STREAM– VIDEO AMICALE Va fi al patrulea meci al „tricolorilor” cu Cosmin Contra pe bancă, după 3-1 cu Kazahstan, 1-1 în Danemarca (ultimele două partide din preliminariile CM 2018), 2-0 cu Turcia şi 0-3 în Olanda, partide amicale disputate în noiembrie, potrivit digisport.ro.

ROMÂNIA- ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Israelul a obținut o singură victorie, un egal şi cinci înfrângeri a israelienii în meciurile disputate în 2017.

ROMÂNIA – ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE România și Israel s-au întâlnit de 20 de ori până acum. Palmaresul este favorabil „tricolorilor”: zece victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri, golaveraj 29-19.

ROMÂNIA – ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Ultimele patru meciuri directe au fost următoarele:

România – Israel 0-1 (Bucureşti, martie 1998, amical)

România – Israel 0-2 (București, martie 1999, amical)

Israel – România 1-0 (Tel Aviv, februarie 2008, amical)

România – Israel 0-2 (Timişoara, martie 2010, amical)

ROMÂNIA – ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE Partida amicală de la Netanya, va fi condusă de o brigadă din Cipru cu Masias Dimitrios la centru, ajutat de Giorgious Charalampos şi Marios Kalogerou.

ROMÂNIA – ISRAEL ONLINE LIVE STREAM – VIDEO AMICALE România este 58 de poziţii mai sus decât adversara sa în clasamentul FIFA: se află pe locul 36, în timp ce Israelul este pe 94.

Tags: