Naţionala U21, VICTORIE URIAŞĂ în Portugalia, cu doi jucători eliminaţi şi penalty apărat în minutul 90+9! România e favorită la calificarea la EURO 2019

Naţionala U21, VICTORIE URIAŞĂ în Portugalia, cu doi jucători eliminaţi şi penalty apărat în minutul 90+9! România e favorită la calificarea la EURO 2019
Foto: Echipa națională de fotbal a României / Facebook

Echipa națională de fotbal U21 a României a obținut o victorie mare în Portugalia, în grupa de calificare pentru Euro 2019 din Italia şi este favorită la calificare.
„Tricolorii” s-au impus cu 2-1 la Paços de Ferreira, în fața lusitanilor, după reușitele lui Cicâldău (52) și Ivan (59), respectiv Carvalho (84).

Acesta a fost primul meci al noului selecționer, Mirel Rădoi.

România a deschis scorul în minutul 52, prin Cicâldău, care a șutat cu dreptul de la marginea careului, după pasa primită de la Coman. 7 minute mai târziu Andrei Ivan a majorat diferența, în urma unui assist perfect al lui Denis Man, relatează gsp.ro.
Portugalia a redus din scor în minutul 85, prin Joao Carvalho.

România a terminat meciul cu doi oameni mai puțin, după eliminările lui Pașcanu și Andrei Ivan, iar naționala a fost în corzi în prelungirile record acordate: 9 minute.

Rezultatul a fost salvat de un portarul Ionuț Radu, care a rezolvat toate fazele din careul său, apărând inclusiv un penalty în minutul 90+9.

În urma acestui meci, România este pe locul II în grupă, cu 15 puncte. Pe primul loc se află naţionala Bosniei, care are și un meci în plus. Meciul direct cu Bosnia se va juca în România.
România este singura echipă națională neînvinsă în grupa 8 a calificărilor pentru Euro 2019.