SCENARIU exploziv înainte de MONDIAL: Guardiola, DE URGENȚĂ la naționala Spaniei după demiterea lui Lopetegui

SCENARIU exploziv înainte de MONDIAL: Guardiola, DE URGENȚĂ la naționala Spaniei după demiterea lui Lopetegui

Un imens scandal a izbucnit la naționala de fotbal a Spaniei, cu doar o zi înainte de începerea Campionatului Mondial de Fotbal. Federația Spaniolă l-a demis miercuri pe Julen Lopetegui, ca urmare a confirmării acestuia la Real Madrid. (Vezi AICI detalii)

În acest context, fostul mare atacant Gary Lineker este de părere că singura șansă că Spania să mai facă ceva la Campionatul Mondial este să-l convingă pe Pep Guardiola să preia echipa pentru câteva săptămâni, lucru nemaiântânlit în fotbal.

„Nu mai pot paria pe Spania. Poate doar dacă vor face ceva ingenios, cum ar fi să-l convingă pe Guardiola să preia echipa pentru câteva săptămâni”, a scris Lineker pe Twitter.

Ultima oră
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
22:01 - Cristian Bușoi, despre stimularea vaccinării împotriva COVID-19: „Trebuie pornită o campanie pozitivă și trebuie făcute eforturi în plus”
21:47 - MAE, după incidentul violent din strâmtoarea Hormuz: Autoritățile omaneze au confirmat decesul navigatorului român. Vom urmări activ investigația în curs
21:26 - Studiu: Persoanele vaccinate care se infectează cu noua tulpină Delta sunt extrem de contagioase